Несъмнено Кендъл Дженър знае как да използва годините си пред камерата и на подиума, за да изиграе отлично ролята си на творчески директор на FWRD, която заема от септември 2021 г. Но също така не може да се отрече, че втората най-малка дъщеря в едно от най-известните семейства в света е станала почти толкова известна с това, което носи извън службата си, колкото и на работа.

Кендъл Дженър, Calvin Klein underwear и секси снимките на риалити звездата за кампанията на марката

Колко секси е Кендъл Дженър само по дънки

В нова кампания за Calvin Klein

"Модата е перфектната комбинация от изкуство и търговия и платформи като FWRD винаги са били страхотни насоки за мен относно това кои са временните тенденции и кои са идеите, които ще останат", е обяснявала неведнъж моделът.

И за да промотира най-добре своите дрехи в луксозния сайт за електронна търговия, Кендъл Дженър често използва себе си. Точно както направи преди броени дни, като сподели секси снимки в своя Instagram.

Виждаме я да лежи на легло, заслано с бели чаршафи в полупрозрачен дълъг потник, който служи и като мини рокля, и черни кожени ботуши до коляното с високи токчета. И ако не ни се струва достатъчно предизвикателно, добавяме, че Кендъл е и без сутиен. Не липсват кадри на които позира само по дънки без никакво горнище.

В своята творческа роля Дженър помага за подготвянето на предлагането на сайта с нововъзникващи дизайнери и марки, като нейният изтънчен стил винаги се забелязва.

"Любимата ми част беше възможността да давам принос на всеки етап от творческия процес - от споделяне на новите ми дизайнерски открития до сътрудничество с екипа за фотосесия на по-интимно ниво", казва супермоделът и допълва: "Наистина съм привлечена от леко минималистичен и изчистен стил с нотка на френско готино момиче. Страхотен чифт дънки и малък потник с някои сладки аксесоари и всичко е готово."

Истината е, че каквото и да облече Кендъл Дженър, винаги изглежда отлично. Така или иначе няма голямо значение с какво е облечена, защото мислено всеки път всъщност я събличаме с поглед.