Напоследък личният живот на Кендъл Дженър не е никак скучен. Последно се заговори, че тя е във връзка с Bad Bunny, след като бяха забелязани да си тръгват заедно от афтърпартито на Бионсе и Джей Зи след Оскарите.

Кендъл Дженър, Bad Bunny и целувките, които си разменят двамата след вечеря

С кого се целува страстно Кендъл Дженър

Когато слуховете се оказват самата истина

Но освен за романтика, моделът явно има време и за още професионални задължения. Заедно с FKA Twigs, Jennie, Майкъл Б. Джордан и Арън Тейлър-Джонсън тя също е посланик на Calvin Klein и се включи в новата пролетна кампания на марката.

Черно-белите снимки, режисирани и заснети от Мерт Алас и Маркъс Пигот, ни показват Кендъл Дженър в няколко секси кадъра. На един от тях е само по бикини и чорапи, седнала на пода и обвила ръце около тялото си, за да прикрие гърдите си. А на друг е обула чифт дънки, но е без горнище и отново се прикрива с ръце. На трета снимка тя е само по бельо и със смъкнати до бедрата дънки.

Арън Тейлър-Джонсън, Calvin Klein и участието на актьора в пролетната кампания

Още един холивудски актьор остана по бельо

За кого се съблече Арън Тейлър-Джонсън

Описана от модната марка като "вкоренена в неподправена увереност" в пролетната колекция се откроява дантелата. От Calvin Klein описват кадрите на модела като пълни с "безжалостна чувственост" и споделят, че те разкриват по-интимната ѝ страна, пише Page Six.