Кендъл Дженър не обича много-много да говори за личния си живот за разлика от сестрите си. Миналата година името на модела се свързваше с това на баскетболиста Девин Букър, а след няколко месеца пазене в тайна, те все пак решиха на направят връзката си официална навръх Свети Валентин.

Кендъл Дженър, Девин Букър и закачката между двамата в социалните мрежи

Баскетболистът, който се закача с Кендъл Дженър

Девин Букър стреля за победа

Преди няколко дни пък влюбените имаха нов повод за празнуване - първата им годишнина. Не знаем как точно са се изненадали един друг и колко специален е бил денят им, но знаем, че по случая споделиха няколко общи снимки от личния си архив, каквито не бяхме виждали досега.

И Дженър, и Букър качиха снимки на стори в профилите си, с което дадоха знак, че са още заедно и видимо връзката им върви повече от добре.

Баскетболистът добави към кадрите и числата 365 и 52, от които разбираме, че с модела са заедно точно от година - 365 дни и 52 седмици. 

Според източници, близки до Кендъл, цитирани от People, тя е по-щастлива и влюбена от всякога и затова и предпочита да пази това свое щастие за себе си, а не да го демонстрира непрекъснато - защото знае, че обича тишината.

Букър пък отдавна вече е приет като член на голямото семейство Дженър-Кардашиян и всички го харесват. Засега се съмняваме влюбените да имат по-сериозни намерения един към друг, но пък нищо не се знае. Току-виж Кендъл решила да последва примера на приятелката си Хейли Бийбър и да не чака много, преди да мине под венчилото.