Нямаше никакви видими сигнали, че в брака на певицата Кели Кларксън и музикалния мениджър Брендън Блексток нещо не е наред. И така до юни, когато и научихме, че тя е подала молба за развод, позовавайки се на "непримирими различия" между тях.

Кели Кларксън, Брендън Блексток и развеждат ли се двамата

Кели Кларксън остава сама

Проблеми в рая

Може би всичко щеше да е по-лесно, ако нямаше и деца. А Кели и Брендън имат четири. Две са техни общи - дъщеря им Ривър Роуз е на шест, а синът им Ремингтън на четири. Блексток има и две деца от предишен брак - син Сет, на 13, и дъщеря Савана, на 18.

Кели неведнъж е споделяла, че от собственото си детство знае колко тежък може да бъде разводът за децата, тъй като самата тя е дете на разведени родители. Затова най-важната задача за нея сега е да защити децата си.

View this post on Instagram

on

"Разчитаме на помощта на терапевти и детски психолози, защото искаме да го направим както трябва", каза Кели Кларксън в интервю за Extra. 38-годишната певица и треньор на The Voice, призна, че в момента им е много трудно и има много наранени.

"Всички са тъжни - и е добре да бъдем тъжни", каза тя. В откровения разговор, тя признава също, че раздялата е трудна, "но това е, което е".

View this post on Instagram

on

Въпреки трудностите, тя смята, че е взела правилното решение да прекрати седемгодишния си брак. "Един ден осъзнах, че всичко се променя завинаги, и то не само за мен, а и за другите малки сърца."

Нейната колежка - съдията от The Voice, Гуен Стефани, аплодира усилията на Кларксън. "Наистина вършите добра работа", каза Стефани, също разведена майка на три деца.

View this post on Instagram

on

В друго интервю за Yahoo Entertainment, Кели споделя как самата тя се е справяла като дете. Понеже е имала проблем да каже как се чувства, майка ѝ ѝ казала да започне да пише. „Така всъщност изказвам чувствата си. Вероятно няма да говоря твърде много за това, но със сигурност ще го усетите в музиката ми.“