Спокойно можем да определим Кайли Дженър като истински хамелеон. Риалити звездата порасна неусетно пред очите ни и претърпя пълна промяна. Днес, когато е само на 22, външният й вид отново буди редица подозрения.

Няколко години и един милиард след началото на славата си, Кайли изглежда поне с 10 години по-възрастна. И този факт не убягва на никой, който следи всички нови снимки на звездата без грим и обработка. Като тези от европейската й морска ваканция по случай рождения й ден.

Последните кадри на Дженър отново повдигнаха темата за корекциите, на които се е подлагала. Още когато беше на 18, Кайли се трансформира с помощта на филъри, които я превърнаха от момиченце в зряла жена.

Кайли преди дни в Италия

Източник: Twitter / SheCelebrities

Кайли преди дни в Италия

Носът й също претърпя корекция, след която е доста по-тънък. Устните й са много по-обемни в сравнение с преди няколко години, а разстоянието между горната устна и носа й е доста по-малко.

Кайли през 2012 г.

Източник: GettyImages

Кайли през 2012 г.

Риалити звездата неведнъж обяснява на всеослушание, че гримът прави чудеса и с правилното контуриране може да се постигне съвсем различна визия. Освен това, тя се страхува от корекции, различни от поставяне на филъри, за които не отрича.

Отричаше обаче евентуална корекция на бюста си. Дженър се оправда с "напредване на възрастта" и качването на няколко килограма отгоре, заради които е придобила извивките в горната и долната част на тялото си. А и е намерила сутиен, който прави чудеса с бюста й, пише Daily Mail.

Кайли през 2017 г.

Източник: GettyImages

Кайли през 2017 г.

Според пластични хирурзи, редовното поставяне на филъри е напълно способно да причини този ефект, който виждаме при Кайли - преждевременно състаряване. А ако продължава в същия дух, след десетина години не ни се мисли...

Кайли Дженър, рожденият й ден и ваканцията в Италия

Рожденият ден на Кайли Дженър - празник без край

Така го правят милиардерите

Има и друга причина, поради която ни е трудно да повярваме, че Кайли е едва на 22. На пръстите на едната ни ръка се броят хората, които са направили толкова пари на подобна възраст. Освен това, тя стана майка на 21.