В събота, 10 август, Кайли Дженър навърши 22 години. Но празненствата започнаха няколко дни по-рано - с романтична изненада от любимия й Травис Скот, който покри пода на огромната им къща с розови листенца.

Мнозина сметнаха този жест за ненужно разточителство, но да не забравяме, че е доста трудно да направиш изненада на жена, която има повече от милиард в банковата си сметка и може да си купи всичко, което иска - буквално.

За празника Кайли събра най-любимите си хора и щурата компания отпътува с частния си самолет в първоначално неизвестна посока. Последваха сторита в Instagram от огромна яхта, на която се леят шампанско и коктейли, а купонът не спира.

От последните кадри в социалните мрежи разбираме, че рожденичката, семейството и приятелите й лудуват край бреговете на Италия.

След пищното отбелязване на 22-я рожден ден на Кайли, двамата с любимия и дъщеря им Сторми направиха малко по-лежерна разходка из Позитано.

Те си направиха и цяла фотосесия на фона на стъпаловидно разположените шарени къщи край брега.

Снимка 438213

Източник: Instagram / kyliefrance_

А Дженър публикува снимка с малкото си момиче и написа "Любов без граници".

Няма как да пропуснем и същинския подарък на Травис Скот за неговата любима - масивно колие, обсипано със скъпоценни камъни в различни цветове и с формата на логото на Kylie Comsetics - компанията, която направи Дженър най-младата милиардерка в света. Е, и този път му се получи изненадата.

Снимка 438216

Източник: Instagram / Kylie Jenner

Кайли Дженър и голата ѝ ваканция

Голата ваканция на Кайли Дженър

Забава по женски

Именно с козметичния бранд на Кайли е свързана и друга изненада покрай рождения й ден. Тя зарадва всички фенове на продуктите й с нова колекция, която определя като най-любимата от всички досега. Тя е поредната, създадена по повод рождения й ден и отново е тематична - този път акцентът са парите.