Какво правехте, когато бяхте на 21 години? Търсехте си работа? Уреждахте се за неплатен стаж?

Кайли Дженър няма време за всичко това. Популярен предприемач, риалити звезда и най-младият член на клана Дженър/Кардашиян, тя е заета да ръководи козметична империя на стойност 800 милиона долара. Списание Forbes смята, че е на път да стане най-младият милиардер в историята.

А сега нека се разходим из дома на тази млада, талантлива и удивително богата за възрастта си дама. Мартин Лорънс Булард е дизайнерът от Лос Анджелис, натоварен със задачата да създаде дом от сънища, достоен за жизнена суперзвезда, която е почти милиардер.

Резиденцията се намира в предградието Hidden Hills в Лос Анджелис, в близост до домовете на братята и сестрите на Кайли и тяхната майка Крис Дженър.

"Когато започнахме този проект, тя дори не беше достатъчно възрастна, за да пие законно", разкрива дизайнерът.

Дори тогава да няма навършени 21 години, Кайли е съвсем наясно какво иска. А тя иска свежа, забавна атмосфера, която да отговаря на начина, по който се чувства. За нея цветът е от съществено значение и тъй като обича розовото, много от интериора е точно в този тон.

Функционалните изисквания също не са за пренебрегване. Дрешниците и гримьорните са от съществено значение за нея. Дори размерът на всяко чекмедже е важен за Кайли, защото трябва да отговаря на специфичните ѝ продукти и дрехи. 

В трапезарията например кожената тапицерия на столовете е в цветовата гама на една от козметичните линии червила на Кайли, варираща от светло до много тъмно розово.

В един от холовете Дженър и нейните гости могат да се люлеят на хамака Jim Zivic, окачен на тавана, докато се наслаждават на обичайните лакомства от коктейлната маса, изобилстваща от шампанско и хайвер.

Развлеченията продължават в бара/фоайето, в който има билярдна маса, аркадни игри, дъска за сърф с ограничено издание на Saint Laurent, а за малко добавена дързост - скулптури на презервативи на артиста Beau Dunn, висящи на стената.

Снимка 405056

Източник: YouTube

В интервю за Architectural Digest Кайли, заедно с майка си Крис Дженър, разговарят за мечтания дом на Кайли, в който звездата живее със семейството си малко преди появата на дъщеря ѝ Сторми.