Кайли Дженър за първи път стана майка, когато роди дъщеря си Сторми през февруари 2018 г. Отново през февруари, но през 2022 г. тя и Травис Скот разшириха семейството си като посрещнаха и второто си дете - момченце.

Кайли Дженър, Aire и новината как е името малкия й син - близо година след неговото раждане

Кайли Дженър най-накрая го разкри

Този път е взела правилното решение

Един месец след раждането Кайли Дженър потвърди, че е променила името на бебето си, след като първоначално го е кръстила Wolf (в превод от английски: вълк). Самата тя си призна, че е прибързала да даде име на бебето си и обясни, че с половинката си Травис Скот са помислили, че щом го видят, ще им хрумне име. Но това така и не е станало.

Въпреки това двамата родители е трябвало да подпишат акта за раждане и са почувствали натиск. Сестрата на Кайли Дженър, Клои, е предложила името Wolf и за момента е било избрано именно то. "Веднага след като подписах акта за раждане, си казах: "Какво направих току-що?", признава си Кайли Дженър.

Снимка 604157

Източник: GettyImages

Затова и решава да смени името на момченцето си, като обаче го запазва в тайна почти цяла година. Всъщност едва преди броени дни тя разкри, че новото име на детето ѝ е Еър (Aire) и уточни, че се произнася като думата на английски за въздух (air).

Кайли Дженър, Травис Скот и новината за поредната им раздяла

Кайли Дженър отново е сама

Може обаче да не е задълго

В TikTok, където вече сме свикнали хората да качват каквото им хрумне, се появява шега за това как Кайли Дженър и Травис Скот са избрали новото име на детето си. Във видеото виждаме човек, "преоблечен" като двамата родители, който "пресъздава" сцена от филма "Аватар", в който един от героите изброява четирите стихии: земя, огън, вода и въздух. Първите три опции веднага се отхвърлени, но не и последната - тя е избраната.

@simo_ziqubu What an accurate sound ???? IB: @Massimo Mandato #kylie #travis #aire ♬ original sound - Giselle Carrillo

Според мнозина клипът се е получил забавен, но на самата Кайли Дженър може и да ѝ се е сторил подигравателен. Самата тя обаче така и не разкрива дали приема видеото като безобидна шега или точното обратно, а просто слага две смеещи се със сълзи емоджита в коментарите, пише Us Weekly.