Кайли Дженър най-сетне обяви официално името на малкия си син. Това се случва единадесет месеца след раждането на детето.

Кайли Дженър, Травис Скот, Wolf Van Halen и защо двойката се отказа от името Wolf за своя наследник

Защо името Wolf не е за всеки

Какво измисли Кайли Дженър по въпроса

Нещо повече - риалити звездата сподели дори няколко снимки на момченцето в профилите си в социалните мрежи, към които написа, че неговото име е Aire. Хилядите й последователи въодушевено посрещнаха дебюта на наследника ѝ, оставяйки множество сърца и положителни коментари.

Кайли роди второто си дете от вече бившата си половинка Травис Скот на 2 февруари - само четири години и един ден след дъщеря си Сторми.

Десет дни след раждането основателката на Kylie Cosmetics обяви, че името на бебето е Wolf Webster. Впоследствие Кайли промени решението си и съобщи, че се е спряла на ново име. Коментарът беше, че "Wolf наистина не му пасва."

И въпреки очакванията на феновете, Кайли така и не разкри тогава какво е новото име на детето, припомня HollywoodLife. Когато говори впослествие публично за сина си, тя го нарича просто "бебето Уебстър" подчертавайки, че не е готова да разкрие новото му име.

"Все още не сме го променили напълно законно, така че не искам да казвам нищо засега", каза през април звездата пред Extra. И уточнява, че е знаела, че ще промени името на сина си веднага щом е подписала акта му за раждане.

Кайли Дженър, Травис Скот и новината за поредната им раздяла

Кайли Дженър отново е сама

Може обаче да не е задълго

Дори по-голямата сестра на Кайли - Ким Кардашиян, коментира процеса на преименуване преди време. "Има едно име, което вече е избрано, но родителите наистина иска да се уверят, че е правилното", каза тогава Ким. "Това е наистина важно решение. Най-трудното нещо в живота е да кръстиш дете."