Кайли Дженър и Травис Скот имат общи неща помежду си. Най-малкото и двамата са родители на две деца. Първото се роди преди вече близо пет години - през февруари 2018 г.

Кайли Дженър, избелените вежди и новите тенденденции в грима

Избелените вежди на Кайли Дженър

Нов тренд, или просто личен избор

По-малко от година преди това те публично потвърдиха връзката си. След две години заедно обаче двойката реши да си даде първата официална почивка. Тогава споделиха, че ще останат приятели, за да се грижат съвместно за първородната им дъщеря Сторми.

През февруари 2022 г. Кайли Дженър и Травис Скот посрещнаха второто си дете - момченце, чието име обаче все още не са разкрили. Раждането се случи, когато двойката вече бе възобновила романтичните си отношения през февруари 2020 г.

Снимка 601680

Източник: GettyImages

Сага обаче двамата отново се разделят. "Това се е случвало толкова много пъти преди, те често се събират и разделят, но винаги остават приятели и страхотни родители", разкрива източник на Us Magazine. Знае се, че Кайли и Травис е трябвало да прекарат празниците заедно, но Кайли е завела 4-годишнатаси дъщеричка Сторми в Аспен, за да бъдат със семейството и приятелите си. Там са били също и Хейли и Джъстин Бийбър.

Преди раздялата, и по-точно през декември миналата година, Кайли Дженър е била забелязана да подкрепя вече бившия си Травис Скот по време на негово изпълнение в Маями заедно с 50 Cent.

Източници на чуждестранните медии и преди са споделяли как двамата са били в различни периоди от връзката си и не считат разделите си за окончателни. При последното им събиране и с раждането на второто им дете те "никога не са били по-близки. Бебето определено ги сближи още повече. Тя е толкова щастлива за семейството си. Травис е повече от развълнуван. И двамата искаха това от много време", разкриват източниците.

Кайли Дженър, Кендъл Дженър, Ким Кардашиян, Хелоуин 2022 и изборът им на тоалети за празника

Секси маскировките на Ким, Кайли и Кендъл

Хелоуин е тук

Предвид това, едва ли може да изключим напълно вероятността Кайли Дженър и Травис Скот да се съберат още веднъж. Е, това само времето може да покаже.