Кайли Дженър наистина е взела правилно решение. Преди два дни тя и половинката ѝ Травис Скот обявиха със стори в Instagram, че са променили името на новородения си син. "Защото Улф наистина не му пасва", обясниха родителите.

Кайли Дженър, Травис Скот и изборът на име за тяхното бебе

Странното име, което Кайли Дженър даде на второто си дете

Въпрос на избор и на вкус

Преди около месец двойката посрещна своя втори наследник и учуди феновете си с решението да му даде името Wolf Webster. Тогава това даде много поводи да се говори за наследника на Кайли.

И явно всичко това в един момент е довело Кайли до мисълта, все пак да избере друго, по-подходящо име за детето си. Но за момента реалити звездата не разкрива какво е то. Нито пък дали второто му име също ще се промени,пише People.

Снимка 567755

Източник: Instagram / kyliejenner

А оказва се, същевременно, че има доста хора, които вече "дишат по-спокойно" след решението на Кайли.

Като Wolf Van Halen, например. 31-годишният музикант и син на покойния китарист Eddie Van Halen изрази облекчението си с пост в Туитър, в който сподели статия, свързана със съобщението на Кайли и Травис и към който написа многозначното: "Thank F***".

Много фенове отговориха на Wolf с поредица от забавни коментари и препратки към други известни хора с името Wolf - като американския журналист и телевизионен водещ Wolf Blitzer или пък известния шеф готвач Wolfgang Puck.