Ноември може и да вече тук, но това не спира Кая Гербер да носи летните си дрехи. Което е разбираемо - от една страна настоящата есен е толкова топла, пък от друга, моделът живее в Лос Анджелис.

Кая Гербер и новата секси фотосесия на модела

Когато Кая Гербер е цялата в злато

Ослепително блестяща

Ето защо, във вторник, когато всички се надпреварваха да споделят костюмите си за Хелоуин, Кая се дистанцира от празничните трепети и публикува в социалните мрежи едно съвсем различно селфи. На него виждаме Гербер облечена в прозрачена сива лятна дреха.

Тя е огряна от слънчевите лъчи, на които явно се наслаждава, прокарвайки небрежно ръка през свободно спуснатата си коса - и ни кара и ние да закопнеем за топлото време.

Към семплото облекло Кая е прибавила единствено голяма сива кожена чанта на модната марка Celine.

Кая Гербер и Синди Крауфорд, Лили-Роуз Деп и Ванеса Паради, Карис Дъглас и Катрин Зита-Джоунс - най-ослепителните двойки майка-дъщеря

Кои са най-ослепителните тандеми майка-дъщеря

Талант и обаяние по две

През уикенда Кая Гербер, заедно с половинката си Остин Бътлър, присъства на годишно хелоуинско парти, организирано от баща си Ранде Гербер. Двамат бяха облечени като Анди Уорхол и неговата муза - моделът и актрисата от 60-те години Иди Седжуик.

Според InStyle визиите им пресъздоха достоверно тоалетите на професионалното дуо на филмовия фестивал в Ню Йорк през 1965 г.

Разбира се, родителите на Кая Гербер - Ранде и Синди Крауфорд също присъстваха на събитието, облечени като Дани Зуко и Санди Олсън от филма "Брилянтин". На събитието се появиха още Парис Хилтън, Джъстин Бийбър, Меган Фокс, Machine Gun Kelly и много други звезди.