Кая Гербер и Остин Бътлър бяха уловени в интимен момент веднага след края на тазгодишната церемонията по връчването на наградите Златен Глобус.

Златен глобус 2023 и кои са големите победители тази година

Кой си тръгна с най-много награди Златен глобус

Ето и имената на отличените

И ако Кая целува страстно своя приятел, то има защо - Остин не само бе номиниран, но и спечели в категорията "най-добър актьор в драматичен филм" за участието си в "Елвис".

Въпреки че Кая не присъства на самото събитие, тя се срещна с Остин веднага след шоуто. Двамата бяха забелязани да обменят страстни целувки по време на афтърпартито, последвало официалното раздаване на наградите.

Голямата вечер на Остин и Кая се случва непосредствено след ваканцията, която и двамата прекараха в Мексико със звездните родители на момичето - Синди Крауфорд и Ранде Гербер. Остин се присъедини към известното семейство за годишната им ваканция и неведнъж той и Кая бяха видени да се любуват на слънчевите лъчи на красивите мексикански плажове.

Остин и Кая са заедно вече повече от година. Те започнаха да се срещат в края на 2021 г., след като моделът се раздели с бившия си приятел Джейкъб Елорди. Остин пък имаше връзка с Ванеса Хъджънс в продължение на осем години преди раздялата им през 2020 г., която се случи, докато той снимаше филма "Елвис" в Австралия.

Кая Гербер, Остин Бътлър и колко сериозна е връзката между двамата

Ето го новото гадже на Кая Гербер

Стар наш познайник

И ако Остин и Кая в началото бяха сдържани и не искаха да афишират отношенията си, напоследък те все повече показват публично любовта си. В края на март миналата година те се появиха на първото си официално събитие като двойка. И, явно, отношенията им все повече се задълбочават.

Освен всичко останало Остин е получил и одобрението на родителите на Кая, според близки източници. Дори нещо повече - те го обичат толкова, колкото и тя, което означава изключително много за нея, пише HollywoodLife.