Празничният дух малко по-малко завладява всички ни и все по-често чуваме коледни песни и виждаме светеща коледна украса.

Шон Мендес, Камила Кабейо, The Christmas Song и домашният видео поздрав за Коледа към феновете им

Домашното видео на Шон Мендес и Камила Кабейо

Никой не може да познае кой е режисьор на клипа

Много известни личности вече публикуваха снимки с подготовката за празника. И ако за повечето от тях тя е била забавно занимание, то за Катрин Зита-Джоунс не може да се каже същото.

За съжаление очарователната актриса е претърпяла неприятен инцидент, за който съобщи в профила си в Instagram. Тя публикува видео, на което виждаме кракът ѝ, покрит с торбички лед.

Съпругата на Майкъл Дъглас сподели, че е наранила крака си, докато е украсявала дома за наближаващите празници. Железен прът - част от коледната украса, е паднал върху крака на Катрин. "Аз слагах коледната украса, и железен прът, който трябваше да е част от скулптура, която дори не харесвах, падна на крака ми, и боли", споделя тя във видеото.

В друго видео 51-годишната актриса реши все пак да покаже на феновете си украсата, заради която претърпя този неприятен инцидент.

"Благодаря на всички за милите пожелания. Нараних крака си, докато правя това. Струваше ли си? Весела Коледа на всички", каза тя в клип, в който показва украсата.

В текста към видеото, Катрин пише, че болката е била по-силна, отколкото при раждането, но че вече е в празнично настроение. Хубаво, че всичко се е разминало добре, и дано по-бързо забрави за случката и празнува от все сърце.

Джиджи Хадид, подранилата коледна украса и нови снимки с бебето

Подранилата коледна украса на Джиджи Хадид

Никога не е рано, нас ако питате