Само преди дни супермоделът Карли Клос даде да се разбере чрез публикация в Instagram, че е гласувала и то не за Тръмп, с когото са в един вид роднински отношения.

Карли Клос, Джошуа Къшнър,  маската с Джо Байдън и Камала Харис, и за кого гласува моделът

Изненадващият избор на Карли Клос

Случва се

28-годишната Клос е омъжена за Джошуа Къшнър, който е брат на Джаред Къшнър - съпруг на Иванка Тръмп и съветник на Доналд Тръмп.

Дотук добре, изборите са си избори, политическите предпочитания са си политически предпочитания, но всъщност Карли и Джошуа са имали много по-голяма новина за нас. Нея обаче трябваше да научим от доверени източници на редица световни издания.

View this post on Instagram

on

Бившият ангел на Victoria's Secret и съпругът ѝ очакват първото си дете. А радостната новина идва броени дни след като двойката отпразнува втората годишнина от сватбата си.

"Карли е бременна и е на седмото небе от щастие. Бебето ще се появи на бял свят догодина. Тя ще бъде най-страхотната майка на света", казва източник пред People.

View this post on Instagram

on

Карли Клос и 35-годишният Джошуа Къшнър се ожениха на 18 октомври 2018 г., след като през юли същата година оповестиха годежа си след продължила шест години връзка.