Кара Делевин винаги е била интересна, провокативна и често странна с държанието си. Доказа ни го още веднъж, когато на музикалните награди на Billboard през май прикова погледите към себе си с опитите си да бъде забавна.

Кара Делевин, Billboard Music Awards и странното й поведение по време на наградите

Може ли да бъде забавна Кара Делевин

И получиха ли й се шегите

И сега вече най-накрая дава обяснение за поведението си. По време на свое гостуване в американско телевизионно предаване водещият подхваща темата като споменава снимките, на които Кара е хваната в крачка. Много хора са им се зачудили защо ли тя се държи толкова странно докато е покрай певицата Megan Thee Stallion.

"Бях във Вегас с приятели, наистина исках да видя изпълнението на Megan и тя ме помоли да отида с нея", обяснява 29-годишният модел.

"Не знаех какво ще правя, ще седя ли или какво, мислех, че просто ще дойда и ще я гледам", продължава искрено Кара. И допълва, че Megan е трябвало да си подготви реч, защото е знаела, че ще получи награда и затова ѝ е помогнала да напише текста.

А колкото до видеото, в което Кара се заиграва на червения килим с роклята на певицата, директно си казва, че така ѝ е помагала, докато си мисли: "Давай, момиче!" Явно и се е опитвала да ѝ повдигне настроението и да я разсмее за снимките с фотографите.

По някое време, докато тече церемонията по връчването на наградите, Кара седи на предния ред, като обаче след това се е усетила, че не ѝ е там мястото. Затова се премества, а после пък направо решава да стане, да се излегне на пода и да започне да снима Megan, Doja Cat и Fat Joe от странни ъгли.

Селена Гомес, Кара Делевин, Only Murders in the Building и втори сезон на сериала

Ще се получи ли химията между Селена Гомес и Кара Делевин

Only Murders in the Building с още едно секси попълнение

"Това правя аз. Просто бях настина развълнувана... Изживявах момента по най-добрия начин, но на хората им се стори малко странно. Хората като цяло ме мислят за странна, но това съм аз. Без никакъв срам", признава категорично Кара.