24-годишната Камила Кабейо се прочу още като тийнейджърка, когато се присъедини към групата Fifth Harmony през 2012 г. Отделно доказа, че има и актьорски заложби и скоро ще я видим в ролята на една по-различна Пепеляшка.

Пепеляшка, Cinderella, Камила Кабейо, Идина Мензел и първи трейлър на екранизацията на Amazon

Задава се една еманципирана Пепеляшка

Какво да очакваме от новата екранизация на приказката

Кабейо не е първата млада звезда, чиято известност й причинява психически проблеми. Тя дълго се чувства "неадекватна" и признава, че приятелят й Шон Мендес, с когото е от 2019 г., е човекът, който й помага "да не излезе от строя".

Но непрекъснатите ангажименти от години са причина изпълнителката на хита "Havana" да не успее да сбъдне една от най-големите си мечти.

Пред Bustle Камила Кабейо споделя, че много би искала да следва в Университета в Ню Йорк, защото обича да чете и да учи. Мисли, че би й било забавно там, въпреки че в същото време ще бъде и "смазана" от домашните.

И противно на зачестилите оплаквания от редица звезди, които намират социалните мрежи за токсични, Кабейо има друго виждане по въпроса. Тя смята, че те могат да бъдат и "нещо добро".

Камила Кабейо, TikTok и как звездата отговори на негативните коментари относно тялото й

Какво мисли Камила Кабейо за тялото си

И защо бе принудена да го защитава

Неотдавна Кабейо сподели в своя TikTok видеоклип, на който се виждат някои нейни несъвършенства като стрии и целулит. Последваха негативни коментари, но тя отвърна, че се гордее с тялото си. И именно възможността да отвърне на критиките е едно от нещата, които тя смята за положителни и "освобождаващи".