Децата на известните личности винаги са представлявали интерес - как се развива животът им и дали са решили да следват пътя на известните си родители. 

Юлиан Вергов и Алена Вергова - какво се случва с дъщерята на актьора

Какво се случва с дъщерята на Юлиан Вергов

Когато крушата не пада по-далеч от дървото

Наскоро писахме за дъщерята на Юлиан Вергов - Алена, която уверено върви по стъпките на баща си, а сега насочваме поглед към друга млада красавица. 

Божидара Йонова или Дара, както я наричат повечето хора, е наследница е на артистични роднини. По майчина линия има баба - актриса (Анета Сотирова) и майка - певица (Белослава). По бащина пък баща (Евгени Йонов) и дядо - художници.

Няма как всички тези артистични гени да не доведат до появата на нов артист. От ново поколение и с нови възгледи към изкуството, но стъпил на стабилната основа на традициите.

Така талантливата Божидара завършва Националната художествена академия, а през 2020 г. стартира и свой собствен бизнес в света на модата, вдъхновен от различните спортове, които упражнява - кайт сърф, плуване, сноуборд, ски. Казва, че е взела от талантите на цялото семейство. Най-много от баща си.

От профила ѝ в Instagram разбираме, че е момиче на морето и планината, което има приключенски дух, обича да спи на палатка и да кара сърф. А по всичко личи, че през 2023 г. Божидара е направила майка си Белослава и баба. От качените снимки става ясно, че Дара има момиченце, което носи прекрасното име Яна и се е родило през ноември. 

Що се отнася до Белослава, в началото на годината стана ясно, че е сключила споразумение с прокуратурата за наказание от четири месеца затвор условно с три години изпитателен срок след като през лятото на 2023 г. беше спряна да шофира в София след употреба на алкохол.

Белослава след шофирането в нетрезво състояние - ето каква е присъдата

Каква е присъдата за Белослава, след като беше хваната пила зад волана

На 11 юли 2023 г. Белослава беше задържана за шофиране в нетрезво състояние

Шофьорската ѝ книжка е отнета за шест месеца и трябва да плати глоба от 150 лв. Споразумението е одобрено от Софийския районен съд и е влязло в сила още в края на септември 2023 г.