Преди няколко дни Блейк Лайвли потвърди, че няма да присъства на тазгодишното издание на MET Gala. А в нощта на бляскавото събитие сподели с последователите си в социалните мрежи и с какво предпочете да замени разходката под светлините на прожекторите.

Блейк Лайвли показа колко добре изглежда само два месеца след раждането

Как изглежда Блейк Лайвли само два месеца след раждането

В топ форма, както винаги

В началото на тази годината актрисата и съпругът й Райън Рейнолдс станаха родители за четвърти път, като решиха да не обявяват публично нито кога точно се е родило детето, нито други важни подробности като пола и името му.

Въпреки че изглежда повече от добре след поредното раждане, Лайвли отново постави личния живот през професионалния и не облече поредния си впечатляващ тоалет за MET Gala.

Докато нейните колеги от шоубизнеса позираха пред десетките обективи, Блейк си направи селфи пред огледалото в банята, облечена в домашни дрехи, без грим и с вързана на опашка коса.

На друго обаче акцентира актрисата - помпата за кърма, с която прекара първия понеделник на месец май. И докато гледа събитието от вкъщи, се грижи за прехраната на своето бебе. Определено може да й извиним отсъствието, защото ролята на майка е по-важна от всяка друга.

След четвъртото дете - предизвикателство ли е за Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс голямото семейство

След четвъртото дете - предизвикателство ли е за Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс голямото семейство

Четвъртото им дете се роди през февруари

Е, и без Лайвли и Рейнолдс MET Gala 2023 беше достатъчно бляскава, но няма спор, че тоалетите на актрисата са едни от най-запомнящите се в историята на благотворителния бал. И се надяваме скоро да видим любимото звездно семейство отново заедно на червения килим - точно такива, каквито ги обичаме.