Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се запознават през 2010 г. на снимачната площадка на филма "Зеленият фенер". В началото са просто приятели, но когато излизат на двойна среща, разбират колко много общо всъщност имат помежду си.

Блейк Лайвли показа колко добре изглежда само два месеца след раждането

Как изглежда Блейк Лайвли само два месеца след раждането

В топ форма, както винаги

Не минава много време и през 2012 г. те се женят и им се раждат три дъщери. Джеймс е първото им момиченце, което посрещат през 2015 г., втора е Инес - тя идва година по-късно, а след това е Бети, която се ражда през 2019 г.

През септември миналата година стана ясно, че Блейк Лайвли е бременна с четвърто дете и докато все още е в очакване на появяването му, споделя, че се чувства много по-щастлива като майка.

"Семейството е в основата на всичко, което правя, а също и в основата на всичко, което създавам. Така че винаги, когато създавам нещо, е с мисъл за семейството, защото просто така живея", каза тогава актрисата.

Тя и съпругът ѝ Райън Рейнолдс посрещнаха четвъртото си дете през февруари и само месец по-късно дори се появиха на публично място с него. Все още обаче не знаем нито пола, нито името на бебето.

Източник на Us Weekly обаче издава, че всички в семейството се радват на малкото и искат да го държат и гушкат. По думите му Блейк и Райън са знаели, че няма да им е лесно да увеличат семейството си, но всички се приспособяват чудесно.

Но дали самият Райън Рейнолдс мисли същото по въпроса? Отговора той дава пред ET Canada. Актьорът споделя, че посрещането на бебе номер четири далеч не било толкова предизвикателно, колкото посрещането на бебе номер три. "Не мога да говоря от името на жена си, но това забелязах аз", казва още той.

Райън Рейнолдс дори се шегува, че все още не е виждал нито едно от децата си, но уверява, че изглеждат страхотно. "Те имат таен акаунт в Instagram, който аз следвам", не спира със закачките актьорът.

Но когато вече става по-сериозен, споделя, че с времето приема семейните задължения по-леко, а и не се плаши, че има вече четири деца, тъй като и той самият, и Блейк Лайвли са израснали в големи семейства.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс показаха новороденото си бебе

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс показаха новороденото си бебе

Само месец след новината за раждането

"В моето семейство сме четирима, в нейното - петима. И двамата сме най-младите", издава още Райън Рейнолдс.