Вчера принцовете Хари и Уилям и техните половинки участваха заедно на първия годишен форум на Кралската фондация в Лондон. Това е първата им поява в този състав, но със сигурност не и последната. А по време и след нея всеки малък детайл стана обект на сериозен анализ.

Експерти по поведение и невербална комуникация се заеха надълго и нашироко да коментират най-вече Меган Маркъл и Кейт Мидълтън. Още преди годежа на актрисата с принц Хари се заговори, че между двете модни икони на британския кралски двор има негласно съревнование и май не се обичат много-много.

Снимка 342895

Източник: GettyImages

Дамите заложиха на лилавия цвят за облеклата си, но на различни нюанси. Като новобранка при срещите в подобен формат, Маркъл не успя да скрие напълно притеснението ни. Но демонстрира и завидно желание бързо да се ориентира в ситуацията и да изпъкне.

И от снимките на двете дами става ясно, че между тях има известно напрежение, което сякаш не е отсега и надали ще се изпари лесно. Херцогинята на Кеймбридж също изглежда напрегната, което е необичайно за нея в подобни ситуации. Затова няма съмнение, че причината е Меган.

Снимка 342897

Източник: GettyImages

Двете дами рядко имат контакт с очи. Това се дължи и на разположението на столовете им, разбира се. Очевидно е, че Маркъл е по-емоционална по отношение на държание и говорене. И двете с Кейт демонстрираха навик да крият лицата и истинските си емоции чрез косите си.

Звездата от "Костюмари" седи с изправен гръб на стола си, без да се обляга и желаейки да изпъкне. Кейт пък се е облегнала спокойно назад, чувствайки се в свои води. Тя вече няма на кого какво да доказва. А Меган пък се опитва да демонстрира увереност и дори лидерски качества.

Снимка 342894

Източник: GettyImages

Свикнала да бъде в светлините на прожекторите, актрисата позира уверено. Със своята леко наведена глава пък Кейт демонстрира, че няма намерение да се бори за надмощие и по-скоро се забавлява от поведението на годеницата на принц Хари. 

Мидълтън не я чувства като заплаха, но не й се нрави начинът, по който иска да изпъкне. Не същото може да се каже за Меган, обаче. Тя все пак демонстрира и респект към бременната Кейт, изслушвайки я със сериозно лице и без да я прекъсва, пише Daily Mail.