Точно това разбираме от последното гостуване на Ким Кардашиян в The Late Late Show, където пред водещия Джеймс Кордън открито говори за живота си като необвързана жена и за това какво следва оттук нататък.

Ким Кардашиян, Interview magazine и защо риалити звездата не може да казва "не"

Защо Ким Кардашиян не може да казва "не"

С неузнаваема визия на корицата на Interview magazine

След развода с Кание Уест и скорошната раздяла с Пийт Дейвидсън, Кардашиян смята, че е време да опита нещо ново. Но в момента не ходи по срещи. А на въпроса дали приятели я "уреждат"с партньор и дали използва приложения за запознанства, Ким отговаря: "Наистина не мисля за това... просто в момента не се търся нищо."

По думите ѝ сега е в етап от живота си, в който иска да обърне внимание на себе си. В плановете й влиза да завърши юридическото училище, което започна през февруари. Което напълно допълва казаното по рано този месец пред Interview magazine, че риалити звездата иска да бъде известна най-вече като майка и адвокат.

Ким Кардашиян смята, че трябва да посещава различни места, където би могла да намери бъдещия си партньор, пише Yahoo. "Очевидно това, което правя, не работи [...] Може би (трябва да посетя) болница и да се срещна с лекар. Или адвокатска кантора..."

И изглежда следващият мъж, с когото ще видим да излиза риалити звездата, ще бъде част от интелектуалните среди. "Мисля, че ще бъде учен, невролог, биохимик, лекар, адвокат", казва тя. "Може би така си представям бъдещето."

Пийт Дейвидсън, раздялата с Ким Кардашиян и терапията, на която се е подложил заради Кание Уест

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън след раздялата

Защо комикът се е подложил на терапия

Що се отнася до последната ѝ връзка, на Ким ѝ се наложи да се справя с публичната вражда между Пийт Дейвидсън и Кание Уест. А нас ни изненада последната поява на Пийт - по време на тазгодишните награди Еми. Той беше облечен в същото облекло, което Уест носи, когато двамата с Кардашиян присъстваха на Met Gala.