Ким Кардашиян се радва на милиони почитатели в социалните мрежи. Въпреки това се оказва, че риалити звездата все още се бори със самочувствието си.

Ким Кардашиян, сканиране на тялото и телесните мазнини, които има

Какво разкри Ким Кардашиян за себе си

Свали карите на масата

"Толкова е странно. Имам проблем да съм супер уверена. Винаги съм се самоиронизирала и ставам срамежлива, когато някой поиска да опиша себе си и да говоря за себе си", казва тя пред Interview magazine.

През 2014 г. Ким се омъжва за Кание Уест, като бракът им продължава осем години. Тази година двамата официално се разделят, а риалити звездата получава ценен урок. Тя признава, че връзката им ѝ е помогнала да промени начина, по който възприема себе си. "Когато бях с Кание и той ме запознаваше с много хора, мисля, че това определено ги накара да имат повече уважение към мен".

Въпреки това тя продължава да се бори с неспособността си да казва "не" на хората.

Ким Кардашиян заявява, че изобщо не обича да я молят за услуга. "Имам проблем да отказвам на хората, така че мразя, когато ме молят да правя разни неща", обяснява тя. И дава за пример следната ситуация, когато някой я пита "ще свършиш ли тази работа, ще отнеме само две секунди." И аз си казвам: "Не е толкова лесно. Идвам от Калабасас, което е час в едната посока."

Все пак, по нейните думи всичките ѝ приятели и семейството ѝ никога не са я молили за нещо или са имали нужда от нещо. "Всички сме просто готини."

Кардашиян изгря отново като блондинка на корицата на сегашния брой на Interview magazine. В част от интервюто тя описва ежедневието си след раздялата си с последния си партньор Пийт Дейвидсън. Ким казва, че се чувства добре, грижи се за себе си, тренира, пие чай сутринта и закусва смути.

Но повече ни правят впечатление откровенията, които прави за себе си: "Мисля, че винаги ще чувствам, че имам какво да доказвам. Дори на мен самата". Тя коментира и темата за популярността, когато хората идват при нея и я питат "С какво си известна?" И аз казвам: "Е, имаме телевизионно шоу." Но само защото не пеем, танцуваме и не сме актьори, не означава, че не може да се сдобием със слава от това".

Ким Кардашиян, Пийт Дейвидсън, връзка и какво иска риалити звездата от бъдещата си връзка

Готова ли е Ким Кардашиян за нова връзка

Излиза ли по срещи риалити звездата

Въпреки всичко тя е категорична, че не се интересува от хорското мнение за нея. И шеговито подмята, че да я назовават като модел е нелепо, надявайки се някой ден да бъде известна най-вече като адвокат и майка. "Мисля, че това са най-важните роли в живота ми, но всъщност не гледам страницата си в Уикипедия, така че не ме интересува".