В края на миналата седмица стана ясно, че е настъпил краят на доста любопитната връзка между Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън. Милиардерката и комикът бяха заедно от октомври миналата година.

Ким Кардашиян, Пийт Дейвидсън и снимките от романтичната им ваканция на плажа

Плажните забавления на Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън

Много влюбени и много секси

Ким и Пийт са се разделили като приятели, а причината да го направят е, че са доста заети професионално и им остава малко време да са заедно.

"И двамата пътуват постоянно и им беше трудно", коментира източник на списание People. И уточнява, че 41-годишната Кардашиян и 28-годишният Дейвидсън са в чудесни отношения и решението за раздялата им е съвместно.

Снимка 572654

Източник: GettyImages

Междувременно People разкриха, че комикът от няколко месеца се е подложил на психотерапия заради емоционалните травми, нанесени му от Кание Уест. Бившият съпруг на Ким не спря да публикува агресивни послания към Дейвидсън онлайн.

Снимка 579091

Източник: GettyImages

Уест стигна до там да направи видеото към песента си Eazy с пластилинен Пийт Дейвидсън, когото Кание отвлича и погребва жив. Последната нападка на рапъра към комика беше след новината за раздялата. "Пийт Дейвидсън мъртъв на 28", гласеше публикация на Уест, която вече е изтрита.

От People уточняват, че въпреки всичко Пийт не съжалява, че е бил гадже с Ким Кардашиян и иска всички да са наясно, че тя го е подкрепяла през цялото време, когато е бил атакуван в интернет от Кание Уест.