През последните няколко седмици упорито се говори за Григор Димитров и връзката му с румънската актриса и модел Мадалина Геня. Истината обаче е, че и двамата непрекъснато дават повод за това.

Григор Димитров и Мадалина Геня вече не се крият

Григор Димитров и Мадалина Геня вече не се крият

Хванати в крачка

Откакто въпросната дама няколко пъти беше засичана на тенис мачове на Григор Димитров и двамата споделиха няколко общи вечери, в социалните мрежи започнаха да зачестяват постовете им със закачки и любовни послания.

След провокативната секси фотосесия на двамата, която както мистериозно се появи, така и изчезна от профилите им, сега Григор и Мадалина продължават да се обясняват в любов един към друг. Григор Димитров използва победата си над Роберто Карбайес Баена на турнира в Женева, за да отправи мил жест към новата си приятелка.

Снимка 619591

Източник: Instagram / officialmadalinaghene

По традиция след тенис мач победителят оставя автограф на една от камерите, а Димитров използва шанса освен подписа си да напише "любов" на италиански. Малко след края на мача Геня сподели снимка от автографа на българина и написа: "Гордея се с теб, любов." Тук е важно да споменем, че италианският от страна на българския тенисист никак не е случаен. Мадалина Геня е с румънски произход, но от много години живее в Италия.

Загадъчната секси фотосесия на Григор Димитров и Мадалина Геня

Когато Григор Димитров и Мадалина Геня захвърлят дрехи и задръжки

Мистериозните снимки на румънската актриса и родния тенисист

Освен този жест на Григор, преди броени дни Мадалина Геня сподели в стори едно видео, на което виждаме как една птица буквално се вози върху гърба на друга в небето. "Ти и аз. Ти правиш невъзможното възможно, Григор Димитров", написа красивата румънка.

Малко след нейната публукация българският тенисист сподели в своите сторита клипчето, като добави: "Магията е във въздуха с теб, Мадалина Геня", добавяйки сърце и пет. Не сме сигурни цифра пет както означава, но предполагаме, че може да става дума за пет месеца, откакто са заедно.

Снимка 619589

Източник: Instagram / grigordimitrov

Не можем да отречем, че за пръв път от много време насам Григор Димитров е толкова открит и демонстриращ връзката си. И с Лолита Османова, и с Никол Шерцингер, българският тенисист не си позволяваше такива закачки и засвидетелстване на чувствата в социалните мрежи.