Вече не е тайна за никого, че Мария Бакалова и Валери Григоров са новата известна двойка. Първоначално двамата не обявяваха връзката си официално, но това се промени първо с появата им на събитие, а след това и в социалните мрежи.

Мария Бакалова, Валери Григоров и как актрисата го поздрави за рождения му ден

Кого нарича "любов моя" Мария Бакалова

Да, очевидно актрисата вече си има половинка

Сега от гостуване на Бакалова и Юлиан Костов в подкаста на Слави Панайотов - Clash Cast, разбираме и малко повече подробности около това как актрисата и синът на Мария Гроздева са се запознали.

По принцип целият разговор с актьорите бе насочен към тях и това, което им се случва и предстои в професионален план, но в студиото бе и самият Григоров. Слави Панайотов, разбира се, не се поколеба да го покани да се присъедини към разговора в неговия край.

И така разбираме, че Мария Бакалова и Валери Григоров са се запознали на снимките на филма Dirty Angels, за който разбрахме в края на миналата година. В него актрисата ще си партнира с Руби Роуз и Ева Грийн, но не знаехме, че и Григоров има участие.

Без да навлиза в подробности, той казва, че е част от каскадьорите във филма. Двамата не издават повече подробности, но загатват, че снимките са се провели и в България, и в Гърция. Живеещата в Лос Анджелис през последните няколко години актриса допълва, че връзката от разстояние не е проблем, когато има любов и разбирателство.

Мария Бакалова, Dirty Angels, Руби Роуз, Ева Грийн и участието на българката във филма

Крачка напред за Мария Бакалова

Какво знаем за Dirty Angels

Като част от разговора Юлиан Костов разказва, че с Мария Бакалова са заснели няколко интимни сцени, част от филма "Триумф", в който участват. Двамата допълват, че им е било леко неудобно, защото са много добри приятели, но в същото време им е било забавно.