2023 г. започна страхотно за Мария Бакалова. През май се очакваше да излезе първият й супергеройски филм "Пазителите на галактиката 3", но още преди това тя беше срещнала любовта в лицето на Валери Григоров.

Мария Бакалова и Валери Григоров в Сен Тропе - летните страсти на двамата влюбени

Летните страсти на Мария Бакалова и Валери Григоров

Сен Тропе е идеално място за почивка

27-годишната актриса и 24-годишният каскадьор не спряха да демонстрират колко са влюбени в официалните си профили в Instagram, като постоянно ставахме свидетели на общите им почивки, пътувания или просто мигове, прекарани заедно.

До септември тази година, когато в профилите и на Мария, и на Валери спряха да се появяват техни общи снимки. Редица български светски медии побързаха да обявят края на връзката им, като някои дори "разясниха", че зад нея стои майката на Григоров - олимпийската шампионка Мария Грозева, която "не одобрявала" връзката на сина си.

Очевидно всички тези твърдения се оказаха грозни слухове, а Мария Бакалова и Валери Григоров ги разобличиха по любимия си начин - със снимка. Двамата публикуваха един и същи кадър в стори в профилите си.

Снимка 639073

Източник: Instagram/mariabakalovaofficial

На него ги виждаме прегърнати в асансьор, като единственият текст е хаштаг "новините на деня". Очевидно двамата са все така щастливи заедно.