На 4 юни Мария Бакалова навърши 27 години. Българската актриса отпразнува своя рожден ден по доста интересен начин, а именно в увеселителния парк Disneyland в Калифорния. И както научихме от стори в нейния Instagram - незабравимото изживяване ѝ е подарък от колегите ѝ от Киновселената на Марвел, от която е част и самата тя.

Мария Бакалова и участието й в шпионския трилър Birdseye

Мария Бакалова като съветски шпионин в САЩ

Новият й филм е с участието на Жан Рено

Единственото, което й е липсвало в този ден, е любимият й Валери Григоров, коментират в социалните мрежи нейните последователи. Според феновете той не е успял да прекара празника с нея, тъй като на сторито, което той си е качил в Instagram, за да й честити, тя е добавила три сърца, но и едно плачещо човече. По всяка вероятност тъжната емотикона е провокирана от факта, че Валери има ангажимент на друго място и не е могъл да сподели празника с любимата си, предполагат последователите ѝ.

На едно от клипчетата, които качи българската актриса в своя профил обаче, тя е отбелязала името на Валери Григоров, придружено с емотикон на камера, което ни навежда на мисълта, че той е човекът, заснел видеото.

"Да, рожденият ми ден е и започвам тази година на най-вълшебното място на земята", пише Мария Бакалова под клипчето, на което я виждаме да прави сапунени балони с устройство във формата на Мики Маус.

Дали Валери точно в този момент е с нея, не е съвсем ясно, но съдейки от зачестените публикации на техни общи снимки, които се появяват в социалните мрежи, не може да се отрече, че изглеждат по-влюбени от всякога. Освен в любовта обаче, на българската акстриса ѝ върви страшно много и в професионален план.

Мария Бакалова като наемен убиец във филма на Силвестър Сталоун My Masterpiece

Мария Бакалова като наемен убиец във филм на Силвестър Сталоун

Какво знаем за новата ѝ роля

Успехите за Мария Бакалова продължават да валят. След като спечели международна слава с участието си в продължението на "Борат", тя получи главни роли и във филми като Bodies Bodies Bodies и Fairyland. Освен това даде гласа си на кучето Космо за "Пазители на галактиката Vol. 3". Наскоро стана ясно, че Бакалова ще изиграе главната роля в екшън комедията My Masterpiece, която е продуцирана от компанията на Силвестър Сталоун и Брейдън Афтъргуд Balboa Productions. Режисьорски дебют с филма ще направи Касандра Бруксбанк, а сценарият е на Джейсън Хелърман.