Слуховете, че Мили Боби Браун и Джейк Бон Джоуви са повече от приятели започнаха през лятото на 2021 г., когато двамата бяха заснети да прекарват време заедно в Ню Йорк.

Мили Боби Браун и признанието ѝ, че иска да изиграе Бритни Спиърс

Изненадващото признание на Мили Боби Браун

Коя известна певица иска да изиграе актрисата

Няколко месеца по-късно, през ноември, актрисата от Stranger Things потвърди за първи път, че има връзка със сина на Джо Бон Джоуви в профила си в Insrtagram, публикувайки тяхна обща снимка, на която той я целува по бузата.

А сега 19-годишната Мили Боби Браун пак използва профила си в социалните мрежи, този път, за да обяви годежа си с 20-годишния син на известния музикант. 

"Вече три лета те обичам, скъпи, искам ги всичките", написа Мили към снимка, на която се вижда как Джейк обвива ръце около новата си годеница. Нейният диамантен пръстен ясно се вижда на кадъра. Романтичният им момент е уловен от камерата така, че да го споделят с целия свят.

Мили Боби Браун, Stranger Things, Netflix и как е създадена късата прическа за ролята на актрисата в четвъртия сезон на сериала

Трябвало ли е Мили Боби Браун да обръсне косата си

Жертвите в актьорската професия

И докато повечето от приятелите и колегите на актрисата използваха възможността да ги поздравят за голямото събитие и да им пожелаят безкрайна любов и разбирателство, се намериха и фенове на Мили Боби Браун, които не ѝ спестиха упреците. 

"Да се сгодяваш на 19 не е нормално, ти да не си изгуби ума", пише един от последователите ѝ. Друг отбелязва: "Развод след 5 години. Четири съпруга до 54-годишна възраст. Просто още една Евелин Хюго". 

Мили Боби Браун на 20

Мили Боби Браун в 21 факта

Защото някой днес има рожден ден

Мили Боби Браун и Джейл Бон Джоуви обаче в момента са на крилете на любовта и едва ли се интересуват от мнението, на когото и да било. Остава да следим новините, за да видим дали този годеж ще се превърне в сватба или ще се окаже поредният, който се проваля след няколко месеца.