През април Мили Боби Браун качи снимка в Instagram профила си, с която развълнува всичките си фенове. На кадъра я е прегърнал Джейк Бон Джоуви, а тя е с годежен пръстен на ръката и широка усмивка.

Мили Боби Браун изненада феновете си с големи новини за връзката си с Джейк Бон Джоуви

Мили Боби Браун е бъдещата г-жа Бон Джоуви

Когато си на 19, но вече си сгодена

Поздравления за годежа заваляха в коментарите, а още следващият месец по време на свое участие в предаване Джон Бон Джоуви потвърди, че на 21-годишния му син наистина му предстои да сключи брак. Тогава музикантът сподели, че не се притеснява от това двамата влюбени да се оженят толкова млади и че според него възрастта няма значение, щом човек е намерил правилния партньор.

Джейк Бон Джоуви и 19-годишната Мили Боби Браун пък явно изобщо не си губят времето и вече са се захванали с организацията на сватбата. В предаването Today With Hoda & Jenna актрисата от сериала Stranger Things разкрива, че планирането всъщност е всичко друго, но не и стресиращо, за което е благодарна на годеника си.

"Изобщо не се чувствам стресирана. Джейк е много отдаден и освен това много полезен. Не се чувствам сякаш правя всичко сама, което мисля, че е наистина хубаво... В крайна сметка това е един много личен ден и за двама ни, така че и двамата сме много развълнувани", споделя още Мили Боби Браун.

Годежът на Мили Боби Браун и Джейк Бон Джоуви - какви подробности разкри актрисата

Как синът на Джон Бон Джоуви предложи брак на известната си приятелка

Мили Боби Браун с подробности за годежа си

След това журналистката я пита дали Джон Бон Джоуви, бащата на годеника ѝ, ще се включи в сватбата и като попее. Според актрисата обаче музикантът има нужда от почивка, тъй като е много зает и заслужава да се наслади на сватбата на сина си, пише Entertainment Tonight.