Джон Бон Джоуви е сред знаменитостите, които будят възхищение не само защото е легенда на световната музикална сцена, но и защото полага активни усилия да направи света едно по-добро място.

Джеси Бон Джоуви, годеж и как синът на Джон Бон Джоуви предложи брак на любимата си

Страхотна новина за Джон Бон Джоуви

Нова стъпка в живота на сина му

С тази цел преди почти 20 години той основава Jon Bon Jovi Soul Foundation. Неговата организация с нестопанска цел предлага помощ, социални услуги и възможности за образование на гладуващи и бездомни хора. Заедно с това Джон Бон Джоуви създава и ресторанта JBJ Soul Kitchen в своя роден Ню Джърси, където предлага храна на нуждаещи се.

Именно заради своята отдаденост към тази благородна дейност, както и заради приноса си към музиката, музикантът бе обявен за личност на 2024 г. на филантропската организация MusiCares.

Снимка 652233

Източник: GettyImages

Да получи това признание той нарече "чест" и благодари емоционално на приятеля си Брус Спрингстийн, на сър Пол Маккартни, както и на своите колеги от групата, на семейството и приятелите си. За всички тях той сподели, че са го подкрепяли безусловно в мисията му да помага на нуждаещи се.

В речта си Джон Бон Джоуви говори също и за силата на музиката. "Тя ни движи, когато сме щастливи, и ни утешава, когато сме тъжни. Тя ни събира, когато може и да нямаме много други общи неща, защото винаги ще имаме тази обща нишка - песента."

По време на събитието изпълнителят на кратко коментира и детайл около предстоящата сватба на сина си. На въпрос от People дали все пак ще изпълни песен на събитието на младата двойка, той категорично заявява: "Да, определено."

Снимка 652235

Източник: GettyImages

Въпреки че преди няколко месеца Мили Боби Браун, годеницата на Джейк Бонджоуви, сподели в интервю, че рокаджията няма да пее, тъй като преди всичко ще е на сватба, а не на работа, самият той явно има желанието да направи този жест към младоженците.

Пред E! Nеws пък Джон Бон Джоуви дава и още малко подробности за връзката на 21-годишния си син и 19-годишната му годеница.

"Те израстват заедно. Лудо влюбени са и ги обичаме и двамата заради това. Вълнуващо приключение е."

Какво смята Джон Бон Джоуви за годежа на сина си Джейк

Какво смята Джон Бон Джоуви за годежа на сина си Джейк

Един щастлив родител

Припомняме, че Джейк Бонджоуви и Мили Боби Браун обявиха годежа си с пост в Instagram през април миналата година - около две години след като за първи път се заговори, че се срещат. В интервю за The Times от август 2023 г. актрисата от Stranger Things разкри също, че именно в Instagram и се е свързала с настоящата си половинка за първи път.