Тези дни Instagram буквално е залят от коледни снимки - коледни елхи, коледни трапези, коледни подаръци и т.н.

Алесандра Амброзио, Адриана Лима, Изабел Гулар и някои от най-сексапилните бразилски модели

Най-сексапилните бразилски модели

Ненадминат чар

От "морето" от снимки, с които знаменитостите демонстрират как са изкарали празниците, най-силно впечатление ни направи една. На нея попаднахме в профила на Изабел Гулар в Instagram.

Красивият бразилски модел, както обикновено, знае как да провокира интереса на феновете си. С половинката ѝ Кевин Трап са избрали да прекарат Коледа на топло. Двамата си почиват на остров Сейнт Барт и докато скучаят на плажа, са решили да позират за някои страхотни снимки.

Освен добър футболист, Кевин Трап очевидно се справя отлично и с йогата, след като така умело практикува акро йога на плажа с половинката си. Кевин лежи на пясъка, докато с краката си държи във въздуха изкусителната Изабел. Бразилският модел е с коледна шапка по оскъден червен бански. Напълно излишно е да коментираме колко страхотно изглеждат и двамата.

"С любов от слънчевия Сейт Барт пожелаваме на всички Весела Коледа", пише под снимката Изабел Гулар, а ние за пореден път завидяхме на Кевин Трап - хем за поредната екзотична почивка, хем за сексапилната половинка, която има до себе си.

Изабел Гулар, Париж и поредната секси ваканция на модела

Поредната секси ваканция на Изабел Гулар

Безкрайно провокативна, където и да отиде