Изабел Гулар и Кевин Трап са заедно вече от няколко години, като бързо успяха да се превърнат в едни от любимите ни двойки. А това не е никак трудно, щом и двамата изглеждат по този начин.

И Изабел, и Кевин са стройни, красиви и в страхотна спортна форма, която често обичат да демонстрират в профилите си в социалните мрежи. Не можем да скрием, че всеки път благородно завиждаме, когато ги видим по бански на плажа, затова и честичко проверяваме какво са качили в социалните мрежи.

След дългите месеци на карантина, Изабел Гулар и Кевин Трап най-накрая са решили малко да си починат и да се позабавляват. За тази цел са избрали една от любимите им дестинации, които не пропускат да посетят почти всяка година. Става дума за Гърция и едно от предпочитаните им местенца - остров Миконос.

Именно там двамата отпразнуваха и един много специален повод - рождения ден на германския футболист, който на 8 юли навърши 30 години. За да отбележи празника на половинката си, Изабел Гулар качи видео в Instagram, на което виждаме рожденика по време на скромното му тържество с някои близки приятели. Изабел, преливаща от вълнение, се хвърля в обятията му, като не спира да го целува и прегръща.

"Честит рожден ден на моята сродна душа. Животът е толкова по-добър с теб в него, Кевин Трап. Обичам те", пише бразилският модел под клипа.