Ирина Шейк е сред фаворитките на американските папараци и ние напълно ги разбираме. Кралицата на модната сцена е превърнала улиците на Манхатън в свой личен подиум.

Ирина Шейк, Карли Клос и „дефилето“ им с децата по улиците на Ню Йорк

Когато Ирина Шейк и Карли Клос излязат на разходка

Истински подарък за почитатели и папараци

Наскоро супермоделът реши да отдаде почит на класиката. Тя облече тоалет от новата колекция на Vivienne Westwood - карирано сако с мини пола в жълто и лилаво, които съчета с черен топ.

Черни ботуши с дължина точно под коляното се превърнаха в отлично допълнение към визията. Тя носеше черна кожена чанта на рамото, а аксесоарите включваха слънчеви очила и бижута.

Това, което направи впечатление на всички, е че 35-годишният модел изглеждаше сякаш е излязла направо от снимачната площадка на култовия филм от 1995 г. "Баровки" (Clueless), пише Daily Mail.

Не се съмняваме, че 35-годишната Ирина е вдъхновена от Алисия Силвърстоун във филма "Clueless“. Нейната героиня Шер Хоровиц имаше подобен кариран костюм, но тя го носеше не с потник, а с елек и бяла тениска.

Брадли Купър, Ирина Шейк и как си партнират в грижите за Леа

В какви отношенията са Брадли Купър и Ирина Шейк

Година и половина след раздялата им

"Ирина е на върха, както винаги", "Ирина, разбира се, не прилича много на 18-годишна, но тоалетът изглежда просто супер", "Как ми харесват обувките ѝ", "Ирина е просто модна икона", са само част от коментарите на феновете ѝ.