Ирина Шейк е от супермоделите, които често ни оставят без дъх с перфектните си форми, които щедро демонстрира. Бившата любима на Брадли Купър очевидно не се притеснява от голотата и с последната си фотосесия отново остави малко на въображението.

Ирина Шейк и колко секси е с леопардови чизми

Колко секси е Ирина Шейк по чизми

Не сме и очаквали друго

Шейк публикува поредица от кадри в профила си в Instagram, с което предизвика десетки коментари. Оказа се, че мнозина са разочаровани от видяното и определят снимките като вулгарни и далеч от естетически издържани. Но сме сигурни, че това и бил замисълът на фотосесията, а моделът - като един истински професионалист, е изпълнил задачата си.

Финалният резултат ни я показва по доста оскъден бански, който едва прикрива гърдите й. Виждаме я и в неприлична поза с акцент върху задните й части. Тези кадри доста се харесаха на колежката й Емили Ратайковски, която си признава, че е влюбена.

На фона на тези снимки, с които демонстрира всички свои женски прелести, Ирина Шейк споделя в интервю за ELLE, че като малка винаги е бягала от стереотипите как трябва да изглежда едно момиче и й е трябвало време, за да възприеме женствената си страна. Баща й винаги е искал да има момче, а тя е смятала, че е родена в грешно тяло и се е обличала все момчешки.

Връзката на Ирина Шейк и Том Брейди - това ли е краят

Сама ли е отново Ирина Шейк

Няма и четири месеца по-късно

Ирина Шейк е родена в семейство на миньор и признава още, че никога не е имала амбицията да стане супер модел. Неведнъж се е притеснявала и как изглежда тялото й. Е, това притеснение определено не личи от фотосесиите, но само тя си знае какво й струва всичко това.