След доста натоварените седмици на модата, в които участва в началото на есента, сега Ирина Шейк с право се отдава на развлечения. Като например посещение на баскетболен мач на някои от най-популярните отбори в САЩ.

Връзката на Ирина Шейк и Том Брейди - това ли е краят

Сама ли е отново Ирина Шейк

Няма и четири месеца по-късно

37-годишният руски модел беше забелязан на мача на New York Knicks и L.A. Clippers в Медисън Скуеър Гардън. Първо впечатление направи компанията й - тя беше заедно с италианския дизайнер Рикардо Тиши, с когото е доста близка.

След това обаче нямаше как да не забележим тоалета на рускинята. Тя носеше прилепнала черна тениска, суперкъси черни кожени панталонки, както и чизми в леопардов принт.

Никой не се е съмнявал колко секси може да изглежда Ирина Шейк, но този път голяма част от зрителите гледаха нея, а не баскетболния спектакъл, който се развиваше на терена.

"Рикардо беше първият дизайнер, който ме ангажира за ревю на голям бранд преди много години. Не можах да повярвам колко готин, забавен и земен човек е той. Моментално станахме приятели", казва тя по повод Тиши пред People.