Ако има нещо, което знаем със сигурност за Нина Добрев, то е, че обожава движението. Профилът ѝ в Instagram изобилства от снимки, на които актрисата с български корени демонстрира колко умело се справя с всякакъв вид спорт - от йога до каране на сноуборд. 

Жестът на Шон Уайт към Нина Добрев, който никой не очакваше

Жестът на Шон Уайт към Нина Добрев, който никой не очакваше

Какво направи сноубордистът

От последните качени кадри в социалните мрежи разбираме, че Нина Добрев се възстановява, след като е претърпяла катастрофа с електрически велосипед.

35-годишната звезда от "Дневниците на вампира" сподели своя снимка, на която позира с черен мотоциклет, последвана от друга в болнично легло, облечена в пациентска пижама, шина на врата и на единия крак. "Как започна и накъде отива", озаглави тя публикацията.

Актрисата не предоставя никакви подробности за случилото се, но в последваща публикация в стори в Instagram пише: "Добре съм, но ще има дълъг път на възстановяване", което ни навежда на мисълта, че инцидентът с кракът ѝ няма да е особено безобиден. 

Най-известна с ролята си на самоотверженото момиче от малък град Елена Гилбърт (и нейните многобройни двойници) в "Дневниците на вампира", Нина Добрев признава, че е склонна към злополуки.

По време на съвместно гостуване с нейната приятелка Джулиан Хаф в шоуто на Елън Дедженеръс през 2022 г. Хаф казва на гост-водещия Адам Дивайн: "Водила съм я в спешна помощ повече пъти, отколкото мога да преброя. Тя е най-податливия човек на злополуки, когото познавам, но е и човекът, който непрекъснато поема толкова много рискове."

Нина Добрев и Шон Уайт са "груби и неучтиви" - кой нарече така звездната двойка

Нина Добрев и Шон Уайт са "груби и неучтиви" - кой нарече така звездната двойка

Една интересна случка от ваканцията им във Франция

След това Дивайн си спомни времето, когато Добрев наранява ръката си по време на почивка от снимките на филма им The Out-Laws: "Тя идва на снимачната площадка и аз си казвам "Добре ли си?" Тя казва: "Да, просто имам плаващо рамо, понякога се появява и не е на мястото си."

"Вярно е", отговоря Добрев. "Така е. Рамото ми просто се изважда случайно понякога", припомнят разговора им от Entertainment Weekly. 

Междувременно Хаф коментира настоящата публикация на Добрев в Instagram, като написа: "Това е моето момиче. Очевидно нямаше да се шегува, ако не беше добре."

Нина Добрев и целувката, която си размени с Лорън Пол, съпругата на Арън Пол

Жената, с която Нина Добрев се целува

На партито на Vanity Fair се случват и такива неща

Да се надяваме, че Нина Добрев скоро ще се възстанови. Междувременно скоро ще я видим отново на големия екран в Reunion - трилър, в центъра на който са бивши съученици в гимназията, които разкриват убийство. Във филма, който излиза на 28 юни, участват още Лил Рел Хоуъри, Били Магнусен, Джилиан Бел, Чейс Крауфорд и Джейми Чънг.