През последните месеци Емили Ратайковски сменя мъжете, с които излиза, толкова бързо, че ни е трудно да им хванем края.

Емили Ратайковски и Хари Стайлс - във вихъра на любовта

Мъжът, по когото Емили Ратайковски е луда

“О, той е страхотен!“

Последно моделът влезе в полезрението ни с едно видео, на което се вижда как си разменя страстни целувки с Хари Стайлс. Засега обаче не знаем дали между двамата има нещо по-сериозно.

Към момента Ратайковски и Стайлс не са коментирали случилото се помежду им в Япония, но в интервю за Vogue Испания моделът казва, че е много странно как хората се интересуват от определени теми и неща. Като например това с кого излиза или се целува. 

Емрата разяснява, че преди брака си със Себастиян Беър-Маклард е имала друга дълга връзка - три години. Което означава, че през последните седем години винаги е била сериозно обвързана.

Сега се намира в етап, в който се запознава с различни хора и изпитва различни неща. Не е изненадана от интереса към личния ѝ живот, но дава да се разбере, че той е само малка част от това, което се случва около нея.

"По-голямата част от живота ми е съсредоточена върху сина ми и работата. Но предполагам, че тези неща не вдъхновяват същите крещящи заглавия", допълва Ратайковски.

Емили Ратайковски - отново искрена за секса и за ходенето по срещи

Емили Ратайковски отново е откровена за секса

Нова порция признания от модела

Относно появилите се твърдения, че между нея и Оливия Уайлд има вражда, породена от видеата със Стайлс, Емили Ратайковски е категорична, че драма между двете няма, пише People.