В последно време за Емили Ратайковски се говореше, че се среща с различни мъже, сред които Пийт Дейвидсън, Ерик Андре и дори Брад Пит. С нито един от тях обаче отношенията ѝ не прераснаха в нещо по-сериозно. Друга обаче изглежда е историята с Хари Стайлс.

Страстните целувки на Емили Ратайковски и Хари Стайлс

Страстните целувки на Емили Ратайковски и Хари Стайлс

Страст ли бе, да я опишеш

На 25 март той и Емрата бяха забелязани да се целуват страстно по улиците на Токио. Същият ден музикантът е имал концерт в Ariake Arena, част от турнето си Love on Tour.

Новината за горещите отношения между 31-годишния модел и 29-годишния Хари Стайлс дойди четири месеца, след като стана ясно, че той се е разделил с Оливия Уайлд, с която имаше близо двегодишна връзка. Емили Ратайковски също неотдавна прекъсна сериозни отношения - през септември миналата година тя подаде молба за развод от Себастиан Беър-МакКлард, с когото има двегодишен син на име Силвестър.

Явно е обаче, че както моделът, така и музикантът, вече са преодолели разделите си и са отворени за нова връзка. Оказва се, че Емрата е намекнала, че си пада доста по Хари Стайлс още преди двамата да бъдат забелязани да се целуват в Токио.

На 9 март в епизод от подкаста Going Mental тя признава, че тъкмо е започнала да излиза с някой, когото харесва. "Чувствам се по-различно. Ако бяхте говорили с мен преди четири седмици, щях да бъда абсолютно... О, той е страхотен!"

Неправомерно сексуално поведение - обвиненията срещу бившия съпруг на Емили Ратайковски

Неправомерно сексуално поведение - обвиненията срещу бившия съпруг на Емили Ратайковски

Сексуалният апетит на филмовия продуцент

Струва си да отбележим също, че Емили Ратайковски не е единствената, която си е признавала как се чувства. Още през 2014 г., години преди пътищата им да се пресекат, Хари Стайлс разкрива, че Емрата е известната личност, по която си пада, пише E! News.