Четири години продължи бракът на Емили Ратайковски и Себастиан Беър-МакКлард, най-значимият резулатат от които е двегодишният им син Силвестър. Но моделът обяви раздялата през юли 2022 г., а през септември подаде молба за развод.

Емили Ратайковски за случилото се между нея и Хари Стайлс

Мъже или жени - какъв е изборът на Емили Ратайковски

Какво разкрива за личния си живот Емрата

По-късно стана ясно, че Себастиан Беър-МакКлард е обвинен от няколко жени в неправомерно сексуално поведение, като някои от случките са станали, докато той още е бил женен за Емрата.

"Това беше едно от най-травматичните преживявания в целия ми живот", споделя тя за развода си. След като се съвзема, решава да съсредоточи мислите и действията си върху себе си и детето си.

Това обаче далеч не означава, че се е отказала от срещите с мъже. Дори напротив - очевидно Емили Ратайковски е доста активна, имайки предвид че се говореше, че е имала връзка с Пийт Дейвидсън и Ерик Андре.

По едно време дори се спекулираше, че е в романтични отношения с Брад Пит. Най-наскоро обаче моделът беше забелязана да се целува страстно по улиците на Токио с музиканта Хари Стайлс. След това източник на Us Weekly припомни, че Емили не търси нищо сериозно и просто се забавлява.

Потвърждение за това са и думите на самата Ратайковски, която отново говори открито за една от любимите си теми - секса. В епизод на подкаста Forbidden Fruits тя разкрива защо той е важен за нея и как ѝ се отразява, докато ходи на срещи.

А сексът за Емрата е нещо истинско и релаксиращо. Възприема го като начин на изразяване и му се наслаждава. Според нея човек може да научи много за другия, докато правят секс, и самата тя е научила този урок от ходенето по срещи.

"Нещото при срещите е, че не знаеш какво ще получиш, когато спиш с нов човек", откровена е Емили Ратайковски. Освен това тя закачливо подхвърля, че вторият път с партньор обаче е доста по-добър.

Емили Ратайковски и Хари Стайлс - във вихъра на любовта

Мъжът, по когото Емили Ратайковски е луда

“О, той е страхотен!“

В подкаста моделът признава още, че харесва "мъжката енергия". А това, което търси, когато излиза с някого, е "добро прекарване" и "хубава вечер".

"В момента е просто забавно. Наистина се наслаждавам", споделя още Емрата за любовния си живот.