Тази седмица Илон Мъск посети централата на SpaceX в Калифорния, за да бъде част от състезание за младежи и техните изобретения. Нищо необичайно. Но събитието остана в сянката на компанията, с която милиардерът пристигна.

Мъск слезе от самолета си под ръка с един от синовете си и гаджето си. Да, онази същата ексцентрична девойка, с която събраха погледите на Met Gala през май. 30-годишната Клеър Елис Баучер с псевдоним The Grimes.

Снимка 355600

Източник: GettyImages

Възрастовата разлика от 17 години между певицата и предприемача е повече от забележима. След разпространението на снимките от въпросния ден, в социалните мрежи се избълваха хиляди коментари относно Мъск и The Grimes.

Илон Мъск се забавлява с ескцентричната си половинка

Илон Мъск се забавлява с ескцентричната си половинка

Като деца

Докато някои са изцяло злонамерени към милиардера и подмятат, че сякаш се е снимал с две от децата си, други се радват, че двете откачалки са се намерили, защото са си един за друг.

Снимка 370324

Източник: Twitter / nolan

Разбира се, не липсва и изненадата, че Мъск продължава да поддържа връзка с певицата, която наистина изглежда като момиченце, когато не е с онзи тежък грим и готик тоалет.

Падението на Илон Мъск

Падението на Илон Мъск

Какво се случва с милиардера

Коментар от Илон по темата по-скоро не очакваме, защото той никак не обича да говори за личния си живот. А и съдейки по последните неприятни събития около него, по-добре да си спести хапливите думи.