Илон Мъск за пореден път предизвика интерес към и без това интригуващата си личност. Той се появи на MET Гала с официална половинка за първи път след раздялата си с модела и актриса Амбър Хърд. А жената до милиардера нямаше как да остане незабелязана.

Това е канадската изпълнителка Клеър Елиз Баучър, позната с псевдонима Grimes. Не особено в духа на темата, свързана с католицизма и небесните тела, ексцентричната певица заложи на доста хард, готическа визия - обувки с огромни подметки, черна рокля със сребрист корсет и колие с емблемата на Tesla.

Снимка 355600

Източник: GettyImages

Все пак, Клеър и Мъск пристигнаха на събитието именно с личния електрически автомобил на предприемача. Да, има си и друг, не само този, който изстреля в космоса. Илон демонстрира освободено поведение пред камерите със своята нова любима, но бързо му омръзна да бъде център на внимание.

А певицата също не успя да скрие притеснението си от това как светът ще реагира на появата й редом до Мъск. Че той си е ексцентрична натура, всички знаем. Но май не очаквахме да го видим с точно такъв тип мацка...

След светското събитие основателят на Tesla и Space X сподели двете си любими песни на своята нова, музикална половинка в Twitter. Gimes пък сподели пост на потребител в социалната мрежа, който се шегува с нея, оприличавайки я на черна котка, която мяучи по доста странен начин.

След МЕТ Гала в страницата на Vogue в Instagram се появи и кратко видео на Мъск и Баучър, на което се вижда как двамата се забавляват като малки деца преди да излязат на червения килим. Явно певицата и милиардерът са на една вълна, въпреки че изглеждат малко странно като двойка.

Но пък имат доста общи неща. Майките и на двамата са канадки. Мъск започва да програмира едва на 12 години и е самоук в сферата на технологиите. Клеър също сама прави първите си крачки в изкуството. Видимо и двамата сa иновативни и ексцентрични, така че можем само да очакваме изненади от тях.