Илон Мъск може и да е успешен бизнесмен и много съсредоточен в работата си, което далеч не означава, че за сметка на това семейството му остава на заден план. Дори напротив, бихме казали ние. Все пак той е баща на 10 деца, като дори е разкривал, че му се иска в бъдеще да има и повече.

Twiter Blue, Илон Мъск и защо социалната мрежа става по-скъпа за собственици на iPhone

Защо Twitter става по-скъп за собствениците на iPhone

Мъск има проблем с Apple

Засега от първата си съпруга Джъстин Уилсън милиардерът има пет деца - 18-годишните близнаци Вивиан Джена Уилсън и Грифин, както и тризнаците Кай, Дамян и Сакс, които са родени през 2006 г. Двойката имаха и още един син, Невада, но той почива, когато е на едва 10 седмици.

През ноември 2021 г. стана ясно, че Илон Мъск е баща и на още едни близнаци, родени от Шивон Зилис - директор в неговата компания Neuralink. От певицата Grimes милиардерът също има две деца. Това са дъщеря им Exa Dark Sideræl (с прякор Y) и сина им X Æ A-12, пише People.

Илон Мъск и Grimes

Източник: GettyImages

Илон Мъск и Grimes

Очевидно Мъск успява да съчетае работните и семейните задължения и изглежда, че двегодишният му син от Grimes дори вече му помага в Twitter. Милиардерът публикува в профила си в социалната мрежа снимки на детето от ден, в който очевидно са отишли заедно до централния офис в Сан Франциско.

"X в красивия Сан Франциско" пише Илон Мъск в туита си, на който на снимката виждаме сина му X Æ A-12 усмихнат, застанал пред символично място в града.

В отделен пост собственикът на Twitter показва, че детето вече дори си има бадж с пропуск в сградата на компанията, прикрепен към дънките му.

Илон Мъск, Twitter и как милиардерът превърна централния офис на компанията в хотел за служителите

Как Илон Мъск превърна централата на Twitter в хотел

Нарушава ли закона милиардерът

Струва ни се, че е заформил страхотен тандем баща и син.