Няма спор, че милиардерът Илон Мъск и половинката му Grimes бяха една от най-ексцентричните звездни двойки, които откакто са заедно, не бяха спирали да ни изненадват.

Starlink и как интернетът на Илон Мъск вече може да бъде достъпен и от България

Интернетът на Мъск Starlink е вече в България

Никак не е евтино

Те започнаха да се срещат през май 2018 г., а през май 2020 г. се роди синът им, когото нарекоха X Æ A-Xii Мъск. И въпреки че двамата обявиха, че се разделят още през юни 2021 г., сега научаваме, че имат тайно второ дете от сурогатна майка, според информация на NME.

По време на разговор за новото издание на Vanity Fair, интервюиращият Девън Гордън чува бебешки плач, докато си приказва с Клеър Баучър (истинското име на Grimes) за предстоящия й албум на тема "космическа опера", озаглавен Book 1.

Снимка 549155

Източник: GettyImages

На въпроса дали е родила отново, Grimes отговаря, че не може да обсъжда тази тема. 

"Каквото и да се случва със семейните неща, просто чувствам, че децата трябва да стоят настрана", категорична е певицата. 

Впоследствие обаче се оказа, че Grimes и Мъск всъщност наистина имат второ дете - момиченце, което се е родило през декември 2021 г. от сурогатна майка.

Илон Мъск, Наташа Басет и какво знаем за новото гадже на милиардера

Колко секси е новото гадже на Илон Мъск

Какво знаем за Наташа Басет

"Плаче, защото има малко колики", споделя Граймс пред Vanity Fair за дъщеря си, която нарича Y, като отказва да разкрие цялото име на момиченцето. 

Списанието отбеляза, че двойката винаги е искала да има повече от едно дете, но Grimes се притеснявала от сериозни усложнения, тъй като е имала "страшни" здравословни проблеми по време на първата си бременност.

Снимка 557243

Източник: GettyImages

На въпроса дали тя и Мъск все още са двойка в романтичен смисъл, Grimes отговоря: "Няма истинска дума за това. Вероятно бих го нарекла мое гадже, но нещата са много променливи и сложни. Живеем в отделни къщи. Ние сме най-добри приятели. Виждаме се през цялото време.... Просто имаме собствено разбиране за връзка и не очаквам другите хора да го разберат", разкрива певицата.

Илон Мъск, войната в Украйна, интернетът от Starlink, Международната космическа станция и обещаната помощ

Когато Илон Мъск помага и на украинци, и на руснаци

Бързата реакция на милиардера

Граймс не крие, че връзката й с Мъск "е най-добрата, която някога е имала", добавяйки, че планират да имат "поне три или четири" деца заедно.