Малко преди нова година Хилария Болдуин - съпругата на Алек Болдуин, успя да се забърка в противоречие онлайн. След като дълго време твърдеше, че е от испански произход и дори "забравяше" някои думи на английски, стана ясно, че всъщност е родена в Бостън и испанската й връзка е леко съмнителна.

37-годишната Хилария явно харесва подобни предизвикателства, защото преди ден сподели друга странна новина за себе си - че е станала майка за шести път. Това едва ли щеше да е толкова шокиращо, ако тя не роди петото си дете с Болдуин - Едуардо, преди по-малко от шест месеца.

Колкото и пъти да пресмятаме хронологията на бременностите и ражданията й, изчисленията някак не излизат. Единственото логично обяснение е, че бебе номер шест, чийто пол и име все още не знаем, е осиновено или родено от сурогатна майка. 

Освен новото бебе и шестмесечния Едуардо, Хилария и 62-годишният Алек Болдуин имат още четири деца - Ромео на две, Леонардо на четири, Рафаел на пет и Кармен на седем години. Алек има и 25-годишна дъщеря от Ким Бейсингър - добре познатата ни Айрлънд Болдуин.