Хилари Дъф отдавна не е детето, което успя да пробие, благодарение на изявите си в продукции на The Disney Channel.

Хилари Дъф, Women's Health, голата фотосесия и каквое притеснявало звездата по време на снимките

Съжалява ли Хилари Дъф за голата си фотосесия

И какво не е спирало я да притеснява

Дъф обаче не е от известните личности, които държат всичко около тях да изглежда перфектно и сякаш нямат никакви проблеми. Доказва го за пореден път в интервю за Women's Health Австралия.

Актрисата споделя, че когато е била на 17 години се е сблъскала с хранително разстройство, което е продължило около година. Тогава тя се е притеснявала, че не изглежда достатъчно слаба като останалите актриси, които застават пред камера.

Но с течение на годините е успяла да развие здравословна връзка с тялото си. В момента се отдава на дейности, които я кара да се чувства силна и добре в тялото, отколкото на такива, с които просто да подобри външността си.

Хилари Дъф също така се стреми да прекарва време с хора, които споделят подобни възгледи и мислят позитивно за телата си. Пред Women's Health Австралия нейният треньор Доминик Лийдър споделя, че най-голямата грешка на повечето хора е, че имат нереалистична представа за това колко бързо ще свалят нежеланите килограми.

"Да постигнеш фитнес целите си е повече като маратон, отколкото като спринт", допълва още той. А самата Дъф поддържа форма с тренировки за издръжливост, защото целта ѝ е била да изгради чиста мускулна маса и подобри метаболизма си.

Като не само тренировките с тежести са основен и ключов фактор. Такъв е и хранителният режим. И не, въглехидратите не са големият враг на Хилари Дъф. Лийдър казва, че според него схващането, че те са дяволът е погрешно. 

Треньорът, отговорен за формата на актрисата, допълва, че според него сложните въглехидрати са задължителни, защото ако те отсъстват, тялото използва други неща, за да си набави сила. Като протеина например, а това не е желан ефект, когато целта е да се повиши чистата мускулна маса.

Хилари Дъф, Women's Health и как актрисата приема промените в тялото си

Голата фотосесия на Хилари Дъф

Актрисата има какво да по(раз)каже на списание Women's Health

И така се оказва, че в хранителния режим на Хилари Дъф сложните въглехидрати заемат 50% от него, 30% са отделени за здравословни мазнини и 20% за протеин.