След като преди две седмици Хейли Бийбър отпразнува петата годишнина от сватбата си с Джъстин Бийбър, сега ѝ е ред да се върне към работните задължения.

Хейли и Джъстин Бийбър след пет години брак - щастливи ли са заедно

Пет години по-късно - щастлив ли е бракът на Хейли и Джъстин Бийбър

Двамата са заедно от 2015 г.

В момента моделът е в Париж, където в разгара си е Седмицата на модата. Докато отива на вечеря в ресторант Hôtel Costes във френската столица, Хейли е забелязана в дръзка, но все пак стилна визия. Явно и тя е яхнала вълната с тенденцията за облекло без долна част.

Е, само че в този случая е почти без долна част. Единственото, което Хейли Бийбър е обула, е чифт изключително изрязано долнище с висока талия, което акцентира върху дългите ѝ стройни крака. Но по-интересното е, че всъщност е дело на българския дизайнер Петър Петров, пише People.

Под долнището моделът носи прозрачен чорапогащник, а за да завърши преобладаващо черната си визия, е заложила на дълъг кожен тренчкот, ботуши до коляното, слънчеви очила и малка чанта със златни детайли.

Съдейки по последните постове на Хейли Бийбър в Instagram, тя определено се възползва на максимум от времето си в Париж.

На един от тях е качила поредица от снимки от събитието на Yves Saint Laurent, за което отново е избрала да носи черно, но този път само рокля с гол гръб.

Хейли Бийбър в малка секси червена рокля, а Джъстин Бийбър - неотлъчно до нея

Колко секси е Хейли Бийбър в малка червена рокля

Моделът има специален повод

На друга от публикациите пък моделът е с къса розова рокля, докато явно съчетава разходките из града с работа за собствената си козметична марка rhode.