Свикнали сме да виждаме Хейли Бийбър все със секси тоалети и ни е достатъчно да хвърлим само един бегъл поглед в Instagram профила ѝ, за да си припомним, че именно предизвикателните визии са нейната стихия. В ежедневието си обаче моделът си позволява да изглежда небрежно. И дори и тогава пак е чаровна.

Хейли Бийбър е секси за Хелоуин - само по бельо като Кармен Електра в "Страшен филм"

Хейли Бийбър е секси Кармен Електра по бельо

Хелоуин е тук

Така например в своя TikTok тя не се притеснява да сподели колко нелепо изглежда след лазерната операция на очите, на която се е подложила преди няколко дни.

На кадрите виждаме Хейли Бийбър да похапва на плота в кухнята си, облечена с широка блуза, шапка с козирка, обърната наобратно и тъмни очила, които най-вероятно носи, за да предпази очите си след процедурата.

Клипът очевидно е заснет от съпруга ѝ Джъстин Бийбър, който не може да сдържи смеха си за нелепия външен вид на половинката си. Когато го чува, Хейли също се засмива. Очевидно тя е в добро настроение и възстановяването след коригиращата операция върви гладко.

@haileybieber

My post LASIK snack was too good not to share ????

♬ original sound - Hailey Bieber

В TikTok видеото моделът разкрива също и какво си е похапвала. Тя явно обича и си позволява сладко, тъй като е комбинирала сладолед с натрошени бисквитки с фъстъчено масло.

В Instagram Хейли Бийбър също е споделила, че си е направила лазерна операция на очите, със стори, към което пише, че отдавна е искала да коригира зрението си.

Хейли Бийбър в панталонки от българския дизайнер Петър Петров - дръзка, секси и стилна

Когато Хейли Бийбър е секси в панталонки от български дизайнер

Дръзка и стилна в Париж

На същата процедура преди три години пък се е подложила и близката ѝ приятелка Кайли Дженър, припомня People.