Винаги сме смятали, че Хелена Бонъм Картър трябва е една щастлива жена. Сега тя самата потвърждава това наше предположение в скорошно интервю за Daily Mail. Причината: връзката ѝ с двадесет години по-младия от нея психоаналитик Рай Даг Холмби.

Хелена Бонъм Картър, Рай Даг Холмби и какво смята актрисата за връзката с по-млад мъж

Какво е да имаш връзка с 21 години по-млад мъж

Хелена Бонъм Картър го заслужава

Двамата са заедно от 2018 г. насам и изглеждат като идеалната двойка. От миналата година дори споделят общ дом, в който отглеждат заедно зайци. Но въпреки това съвсем не планират официално да скрепяват връзката си. Дори нещо повече - изобщо нямат намерение да сключват брак.

Явно Хелена не си пада особено по брачния съюз, като подчертава, че никога не е бързала да се обвърже. Като доказателство за това посочва дългогодишната си връзка с режисьора Тим Бъртън, с когото живееха на семейни начала. Тя и Тим бяха заедно от 2001 до 2014 г., и имат две деца - син Били (18 г.) и дъщеря Нел (14г.).

Снимка 566485

Източник: GettyImages

Въпреки че Хелена не говори много за връзката си с Рай, тя открехна леко завесата, като каза: "Той е магьосник и това е всичко, което ще споделя. Срещнах го на сватба. Предвид че сватбите са събития, които и двамата не посещаваме, това беше една наистина щастлива и невероятна случайност."