Много харесваме Хайди Клум. И не само защото изглежда страхотно, но и защото винаги умее да го подчертае - с невероятния си нюх към модата. Защото каквото и да облече, каквато и модна комбинация да направи, винаги е интересно.

Хайди Клум, Том Каулиц, партито на Елтън Джон и бляскавата визия на модела

Където и да е Хайди - винаги най-секси и привлекателна

Когато да си център на внимание ти е като призвание

Така дори и обикновеният ѝ "уличен стил" впечатлява. И то дотолкова, че бихме го избрали и за самите себе си. И ако се чудим какво ново и свежо да прибавим към пролетния си гардероб - може някоя и друга идея пак от Хайди да заемем.

Само преди няколко дни, докато отиваше към участието си в шоуто "Америка търси талант", в което е част от журито, моделът привлече вниманието с интересно подбраното си облекло.

Хайди носеше прозрачен, къс дантелен топ, който бе комбинирала с уникален гащеризон от деним. Интересното дънковото облекло на дизайнерската марка Мoschino, бе цялото изпъстрено с щампи на слънца, усмихнати лица и слънчогледи - което придаваше още по-оптимистичен вид на и без това винаги усмихнатата Хайди.

Визията се тя бе завършила със слънчеви очила в розов цвят, бели сандали на висок ток и голяма светла чанта. А косите - небрежно спуснати по раменете.

Наскоро Хайди се появи и в последната кампания на Ким Кардашиян, свързана с модното ѝ оформящо бельо Skims.

SKIMS, Алесандра Амброзио, Тайра Банкс, Хайди Клум, Кандис Суейнпоъл и рекламата на марката бельо на Ким Кардашиян

Алесандра, Тайра, Хайди, Канди и Ким по бельо

Какво събра секси моделите на едно място

Риалити звездата успя да привлече някои от най-големите супермодели в света за популяризиране на колекцията, сред които бе и Хайди.

Тя успя да демонстрира перфектната си фигура в множество индивидуални кадри, в които позираше с бельото на марката.